Testproduct

| met enige ondersteunende tekst eronder |

Hagero Repro is al jaren een zelfstandige onderneming in print en copy, voor bedrijven en steeds meer ook als printshop voor particulieren. Ooit waren wij een deel van Hagero BV, als onderdeel van totaaloplossingen op print-, document-, kantoor- en IT-services. U kent Hagero wellicht als sponsor van Feyenoord en ook de Papendrechtse korfbalclub PKC.

Lange tijd waren en bleven wij gebroederlijk in hetzelfde pand gevestigd, samen met Hagero. Vanaf 1 januari 2015 bevinden wij ons echter een paar honderd meter verderop. Aan de Zwolseweg 39. Ook in Barendrecht. Maar in het Vaanpark, aan de rand van Carnisselande. En vanuit dit ideale nieuwe pand staan wij sindsdien voor u klaar op het gebied van reproductie, drukwerk, print en afwerking.

Hagero Repro werkt verder onder dezelfde naam en vlag (los van het feit dat Hagero BV sinds de zomer van 2015 onder een andere naam en vlag opereert). En met een geleidelijk steeds breder aanbod.

Wij zijn uw partner in al uw wensen op het gebied van kopiëren, reproductie, inbinden en printen in Rotterdam-Rijnmond. We werken graag met u samen onder scherpe tarieven, snelle service, en prettig en direct contact.

Qua oppervlakte en indeling beschikken we vanaf 2015 over een erg prettig pand om vanuit te werken en u te bedienen. En hetzelfde geldt voor de ligging, even voorbij de IKEA in het Vaanpark. Bovendien is ook onze koffie er niet slechter op geworden. Bent u al eens in ons nieuwe pand wezen kijken? –wees van harte welkom!

Omdat we als Hagero Repro best een beetje trots zijn op onze locatie, op ons pand – laat staan op het machinepark waarmee we u bedienen – delen we hier een paar beelden met u. Van waar we vandaan kwamen en waar we naar uitkeken. En waar we met veel inzet toch nog heel snel mee klaar waren.

Klaar om u van dienst te zijn voor uw eenmalige of regelmatige print- en repro-werk. Voor uw grotere oplagen, maar ook uw kleinere verzoeken. En nu vragen wij ons af: wat kunnen wij (vaker) voor u betekenen?

Repro Rotterdam - voor uw drukwerk, lijntekeningen, posters, visitekaartjes etc